Vinylgolv Märsta

Skepptuna Golv&Trä AB i Märsta – Vi hjälper dig lägga vinylgolv!

Skepptuna Golv&Trä AB

Varmt välkommen till Skepptuna Golv&Trä AB, vi är ett företag i Märsta som sedan 2007 levererat förstklassiga vinylgolv till våra kunder.  Vi har under våra aktiva år samlat på oss en omfattande kunskap inom golv och mattor, här får du alltid en trygg lösning och ett vinylgolv av kvalitet. På Skepptuna Golv&Trä besitter vi kunskap och erfarenhet som möjliggör för att kunna utföra de mesta inom vår bransch, tveka inte på att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert på montering av vinylgolv!

Om oss

Vi erbjuder alltid våra kunder en helhetslösning där vi är med er från första möte till presentation av resultat. Här finns de behörigheter som krävs för att utföra våra arbeten och vi innehar även ansvarsförsäkring, för din trygghet. Vi tror att en god dialog med kunden är en viktig nyckel för att kunna skapa ett perfekt resultat.

Skepptuna Golv&Trä AB är GVK-certifierade, vi utför endast säkra våtrum.

 

Textilgolv Märsta

Små & stora uppdrag

För oss är ingen golv- och mattläggning omöjlig, vi utför såväl stora som små arbeten med vinylgolv för både privatpersoner och företag.

Alltid nöjda kunder

Vi gör allt för att våra kunder ska bli nöjda! Vårt arbete utförs alltid med kundens önskemål i centrum!

badrumsrenovering Märsta

Vad vi erbjuder för tjänster

Alla de projekt vi tar oss an, genomförs alltid med en stor noggrannhet och utifrån kundens önskemål. För oss är det en självklarhet att endast arbeta med säkra metoder som ger bäst resultat!

Vinylgolv Märsta

Vi på Skepptuna Golv&Trä i Märsta besitter stor kompetens när det kommer till mattor och golv. Av oss kan du få hjälp med att lägga vinylgolv. Ett vinylgolv är en snygg lösning som passar utmärkt för i princip hemmets alla rum. Med en lättskött förmåga och en ljuddämpade funktion kan även vinylgolv fungera utmärkt i en kontorsmijö. Vi ser till att skapa en slutprodukt som uppfyller dina förväntningar och behov.

Vill du lägga vinylgolv? Vi hjälper dig i Märsta med omnejd!

Badrum

Vi arbetar dock inte bara med golv- och mattläggning utan här finns behörigheten att kunna renovera badrum och arbeta i våtrum. Ett fint och fräscht badrum är något som höjer trivseln, oavsett om det gäller arbetsplatsen eller hemmet. Vi utför alltid säkra våtrum enligt GVK.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Vi erbjuder naturligtvis en kostnadsfri offert på ditt arbete.

Skepptuna Golv&Trä AB

Äspesta 635, 195 93 Märsta

070-71 71 691

info@skepptunagolv.se

Vinylgolv Märsta

Vill du ha vinylgolv i hemmet eller på arbetsplatsen? Vi på Skepptuna Golv&Trä AB i Märsta besitter stor expertis inom golv och mattor. Kontakta oss så hjälper vi dig med hela processen!

Badrumsrenovering och golvläggning Märsta