Badrumsrenovering Märsta

Skepptuna Golv&Trä AB i Märsta – Vi hjälper dig med badrumsrenovering!

Skepptuna Golv&Trä AB

Varmt välkommen till Skepptuna Golv&Trä AB, vi är ett företag i Märsta som sedan 2007 levererat förstklassiga resultat till våra kunder.  Vi har under våra aktiva år samlat på oss en omfattande kunskap inom våtrum och badrumsrenovering, här får du en trygg lösning som präglas av kvalitet. På Skepptuna Golv&Trä besitter vi kunskap och erfarenhet som möjliggör för att kunna utföra de mesta inom vår bransch, tveka inte på att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert!

Om oss

Vi är ett företag som alltid erbjuder våra kunder en helhetslösning där vi är med er från första möte till färdigt resultat. Här finns de behörigheter som krävs för badrumsrenovering och vi innehar även ansvarsförsäkring, för din trygghet. Vi tror att en god dialog med kunden är en viktig nyckel för att kunna skapa ett perfekt badrum.

Skepptuna Golv&Trä AB är GVK-certifierade, vi utför endast säkra våtrum.

 

Om oss

Små & stora uppdrag

För oss är ingen badrumsrenovering omöjlig, vi utför såväl stora som små renoveringar av badrum och wc för både privatpersoner samt företag.

Alltid nöjda kunder

Vi är ett företag som gör allt för att våra kunder ska bli nöjda! Vårt arbete utförs alltid med kundens önskemål i centrum!

badrumsrenovering Märsta

Vad vi erbjuder för tjänster

Alla de projekt vi tar oss an, genomförs alltid med en stor noggrannhet och utifrån kundens önskemål. För oss är det en självklarhet att endast arbeta med säkra metoder som ger bäst resultat!

Badrumsrenovering

Vi har behörigheten för att kunna genomföra en kvalitativ badrumsrenovering samt ett säkert arbete i våtrum. Ett fint och fräscht badrum är något som höjer trivseln, oavsett om det gäller arbetsplatsen eller hemmet. Vi utför alltid säkra våtrum enligt GVK, här får du med andra ord ett badrum som håller i längden!

Är du i behov av en badrumsrenovering? Vi är det självklara valet för dig i Märsta med omnejd. 

Golv och mattor

Vi på Skepptuna Golv&Trä i Märsta besitter stor kompetens när det kommer till golvläggning och mattlägning. Av oss kan du få hjälp med allt från textilgolv och vinylgolv till våtrumsmattor samt plastmattor. Våra skickliga golvläggare ser till att skapa en slutprodukt som uppfyller dina förväntningar och behov.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Vi erbjuder naturligtvis en kostnadsfri offert på ditt arbete.

Skepptuna Golv&Trä AB

Äspesta 635, 195 93 Märsta

070-71 71 691

info@skepptunagolv.se

Badrumsrenovering Märsta

Vill du uppgradera ditt badrum? Vi på Skepptuna Golv&Trä AB i Märsta är besitter stor expertis inom badrumsrenovering och arbeten i våtrum. Kontakta oss så hjälper vi dig med hela processen!

Badrumsrenovering och golvläggning Märsta