Golvläggning Märsta

Skepptuna Golv&Trä AB i Märsta – Vi är det självklara valet för golvläggning!

Skepptuna Golv&Trä AB

Varmt välkommen till Skepptuna Golv&Trä AB, vi är ett företag i Märsta som sedan 2007 levererat förstklassig golvläggning till våra kunder.  Vi har under våra aktiva år samlat på sig en omfattande kunskap inom golv och mattor, här får du alltid en trygg lösning som präglas av kvalitet. På Skepptuna Golv&Trä besitter vi kunskap och erfarenhet som möjliggör för att kunna utföra de mesta inom vår bransch, tveka inte på att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert på golvläggning!

Om oss

Vi erbjuder alltid våra kunder en helhetslösning där vi är med er från första möte till färdig golvläggning. Här finns de behörigheter som krävs för att utföra våra arbeten och vi innehar även ansvarsförsäkring, för din trygghet. Vi tror att en god dialog med kunden är en viktig nyckel för att kunna skapa ett perfekt resultat.

Skepptuna Golv&Trä AB är GVK-certifierade, vi utför endast säkra våtrum.

 

Golvläggning Märsta

Små & stora uppdrag

För oss är ingen golvläggning omöjlig, vi utför såväl stora som små projekt för både privatpersoner och företag.

Alltid nöjda kunder

Vi gör allt för att våra kunder ska bli nöjda! Vårt arbete utförs alltid med kundens önskemål i centrum!

badrumsrenovering Märsta

Vad vi erbjuder för tjänster

Alla de projekt vi tar oss an, genomförs alltid med en stor noggrannhet och utifrån kundens önskemål. För oss är det en självklarhet att endast arbeta med säkra metoder som ger bäst resultat!

Golvläggning i Märsta

Vi på Skepptuna Golv&Trä i Märsta besitter stor kompetens när det kommer till golvläggning. Av oss kan du få hjälp med allt från textilgolv och vinylgolv till våtrumsmattor samt plastmattor, vi kan helt enkelt hantera de flesta olika materialen och produkterna. Vi ser till att skapa en slutprodukt som uppfyller dina förväntningar och behov.

Vill du lägga nytt golv? Vi hjälper dig i Märsta med en proffsig golvläggning!

Badrum

Vi arbetar dock inte bara med golvläggning utan här finns behörigheten att kunna renovera badrum och arbeta i våtrum. Ett fint och fräscht badrum är något som höjer trivseln, oavsett om det gäller arbetsplatsen eller hemmet. Vi utför alltid säkra våtrum enligt GVK.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Vi erbjuder naturligtvis en kostnadsfri offert på ditt arbete.

Skepptuna Golv&Trä AB

Äspesta 635, 195 93 Märsta

070-71 71 691

info@skepptunagolv.se

Golvläggning Märsta

Är du i behov av golvläggning? Vi på Skepptuna Golv&Trä AB i Märsta besitter stor expertis inom golv och mattor. Kontakta oss så hjälper vi dig med hela processen!

Badrumsrenovering och golvläggning Märsta