Mattläggning Märsta

Skepptuna Golv&Trä AB i Märsta – Vi är det självklara valet för mattlägning!

Skepptuna Golv&Trä AB

Varmt välkommen till Skepptuna Golv&Trä AB, vi är ett företag i Märsta som sedan 2007 levererat förstklassig mattläggning till våra kunder.  Vi har under våra aktiva år samlat på sig en omfattande kunskap inom golv och mattor, här får du alltid en trygg lösning som präglas av kvalitet. På Skepptuna Golv&Trä besitter vi kunskap och erfarenhet som möjliggör för att kunna utföra de mesta inom vår bransch, tveka inte på att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert på mattläggning!

Om oss

Vi erbjuder alltid våra kunder en helhetslösning där vi är med er från första möte till färdig mattläggning. Här finns de behörigheter som krävs för att utföra våra arbeten och vi innehar även ansvarsförsäkring, för din trygghet. Vi tror att en god dialog med kunden är en viktig nyckel för att kunna skapa ett perfekt resultat.

Skepptuna Golv&Trä AB är GVK-certifierade, vi utför endast säkra våtrum.

 

Mattläggning Märsta

Små & stora uppdrag

För oss är ingen mattläggning omöjlig, vi utför såväl stora som små projekt för både privatpersoner och företag.

Alltid nöjda kunder

Vi gör allt för att våra kunder ska bli nöjda! Vårt arbete utförs alltid med kundens önskemål i centrum!

badrumsrenovering Märsta

Vad vi erbjuder för tjänster

Alla de projekt vi tar oss an, genomförs alltid med en stor noggrannhet och utifrån kundens önskemål. För oss är det en självklarhet att endast arbeta med säkra metoder som ger bäst resultat!

Mattläggning i Märsta

Vi på Skepptuna Golv&Trä i Märsta besitter stor kompetens när det kommer till mattläggning. Av oss kan du få hjälp med allt från våtrumsmattor till plastmattor, dessutom besitter vi även kunskap inom textil- och vinylgolv. Vi ser till att skapa en slutprodukt som uppfyller dina förväntningar och behov.

Vill du lägga ny matta? Vi hjälper dig i Märsta med en proffsig mattläggning!

Badrum

Vi arbetar dock inte bara med golv- och mattläggning utan här finns behörigheten att kunna renovera badrum och arbeta i våtrum. Ett fint och fräscht badrum är något som höjer trivseln, oavsett om det gäller arbetsplatsen eller hemmet. Vi utför alltid säkra våtrum enligt GVK.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Vi erbjuder naturligtvis en kostnadsfri offert på ditt arbete.

Skepptuna Golv&Trä AB

Äspesta 635, 195 93 Märsta

070-71 71 691

info@skepptunagolv.se

Mattläggning Märsta

Är du i behov av mattläggning? Vi på Skepptuna Golv&Trä AB i Märsta besitter stor expertis inom golv och mattor. Kontakta oss så hjälper vi dig med hela processen!

Badrumsrenovering och golvläggning Märsta