Plastmatta Märsta

Skepptuna Golv&Trä AB i Märsta – Vi hjälper dig lägga plastmatta!

Skepptuna Golv&Trä AB

Varmt välkommen till Skepptuna Golv&Trä AB, vi är ett företag i Märsta som sedan 2007 levererat förstklassiga plastmattor till våra kunder.  Vi har under våra aktiva år samlat på sig en omfattande kunskap inom golv och mattor, här får du alltid en trygg lösning och en plastmatta av kvalitet. På Skepptuna Golv&Trä besitter vi kunskap och erfarenhet som möjliggör för att kunna utföra de mesta inom vår bransch, tveka inte på att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert på montering av plastmatta!

Om oss

Vi erbjuder alltid våra kunder en helhetslösning där vi är med er från första möte till presentation av resultat. Här finns de behörigheter som krävs för att utföra våra arbeten och vi innehar även ansvarsförsäkring, för din trygghet. Vi tror att en god dialog med kunden är en viktig nyckel för att kunna skapa ett perfekt resultat.

Skepptuna Golv&Trä AB är GVK-certifierade, vi utför endast säkra våtrum.

 

Mattläggning Märsta

Små & stora uppdrag

För oss är ingen golv- och mattläggning omöjlig, vi utför såväl stora som små arbeten för både privatpersoner och företag.

Alltid nöjda kunder

Vi gör allt för att våra kunder ska bli nöjda! Vårt arbete utförs alltid med kundens önskemål i centrum!

badrumsrenovering Märsta

Vad vi erbjuder för tjänster

Alla de projekt vi tar oss an, genomförs alltid med en stor noggrannhet och utifrån kundens önskemål. För oss är det en självklarhet att endast arbeta med säkra metoder som ger bäst resultat!

Plastmatta Märsta

Vi på Skepptuna Golv&Trä i Märsta besitter stor kompetens när det kommer till mattor och golv. Av oss kan du få hjälp med att lägga en plastmatta i exempelvis badrummet. Plastmatta är ett billigt alternativ som dessutom är väldigt lättskött, idag finns det även många estetiskt snygga plastmattor som kan förhöja utseendet i rummet. Vi ser till att skapa en slutprodukt som uppfyller dina förväntningar och behov.

Vill du lägga ny plastmatta? Vi hjälper dig i Märsta med omnejd!

Badrum

Vi arbetar dock inte bara med golv- och mattläggning utan här finns behörigheten att kunna renovera badrum och arbeta i våtrum. Ett fint och fräscht badrum är något som höjer trivseln, oavsett om det gäller arbetsplatsen eller hemmet. Vi utför alltid säkra våtrum enligt GVK.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Vi erbjuder naturligtvis en kostnadsfri offert på ditt arbete.

Skepptuna Golv&Trä AB

Äspesta 635, 195 93 Märsta

070-71 71 691

info@skepptunagolv.se

Plastmatta Märsta

Vill du ha en ny plastmatta? Vi på Skepptuna Golv&Trä AB i Märsta besitter stor expertis inom golv och mattor. Kontakta oss så hjälper vi dig med hela processen!

Badrumsrenovering och golvläggning Märsta